lauantai 25. lokakuuta 2014

Ei jäsenyyttä, kiitos!

Sisäliikunnasta tuli mieleeni jumpat. Tällä hetkellä varsinkin tykkään liikkua pääasiassa ulkona itsekseni mutta minulle mieluisin tapa tehdä lihaskuntoa ja kehonhuoltoa on ohjatut tunnit. Kuntosalilla tuppaan tylsistymään ja kehonhuoltoa en vain itsenäisesti tee kerta kaikkiaan tarpeeksi. Haluaisin suosia liikuntaseurojen ja työväenopiston jumppia, ihan vain koska tykkään niiden maanläheisestä meiningistä, mutta liikuntakeskusten joustavat aikataulut vievät ainakin toistaiseksi voiton.

Koska kuitenkin käyn jumpissa vain kerran-pari viikossa, jäsenyyksiin perustuvat paikat kierrän kaukaa. Tuntuisi aikamoiselta tuhlaukselta maksaa 70-80 euroa kuussa keskimäärin noin kuudesta jumppakerrasta. Lisäksi todettakoon, että mielikuvani useimmista jäsenyyspaikoista on kaukana maanläheisyydestä. Mutta ei-jäsenyyspaikkoja on nykyään ärsyttävän vaikea löytää!

Ensimmäinen löytöni oli Liikuntastudio Luhtavilla Espoon Leppävaarassa. Se oli edellisen työmatkani varrella, ja tykkäsin paikasta kovasti. Jumpat olivat hyviä, tilat ja välineet modernit sekä ohjaajat asiantuntevia, mutta ilmapiiri oli silti positiivisella tavalla "tavis". Nykyinen työpaikkani on vain valitettavasti aivan eri suunnalla, joten etsintä jatkui. Onneksi uuden työmatkan varrelta löytyi Motivus. Siellä ilmapiiri on lähempänä mitä kuvittelen fiiliksen olevan jäsenyyspaikoissa, mutta kun oppii tuntemaan eri ohjaajia, löytää itselleen paitsi sisällöllisesti myös tunnelmaltaan sopivimmat tunnit.

Karttaako joku muukin jäsenyyspaikkoja? Onko vinkkejä jumppapaikoista, joihin saa kymppikortteja tai vastaavia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti