maanantai 24. marraskuuta 2014

Ylämäkeä, alamäkeä

Viime viikkoon mahtui liikunnallista ylä- ja alamäkeä, kuvainnollisesti ja kirjaimellisesti. Alkuviikosta oli Slushin vuoksi tiedossa ympäripyöreitä työpäiviä, joten liikunnalle ei oikein ollut aikaa. Yritin mahduttaa päiviini paremman puutteessa mahdollisimman paljon arkikävelyä, jotta sain päästeltyä pahimpia höyryjä :) Torstaina pääsin sauvakävelylenkille ja se kyllä tuntui taivaalliselta!

Kuvista suurkiitos Karkille! :)
Viikon kohokohta oli ehdottomasti lauantain yhteislenkki Pirttimäessä. Olin suunnitellut Helsinki Trail Running Clubin etanalenkkiä sille päivälle, kun sitten bongasin, että Sporttaillaan-blogin Hanna järjestäisi blogilenkin samaisena päivänä. Yhdistimme voimamme, ja paikalla olikin 8 mukavaa tyyppiä. Oli kiva tutustua uusiin ihmisiin, ja taisinpa löytää lenkkiseuraa jatkoonkin :)

Hanna oli suunnitellut reitin (kiitos!), ja siellä oli osin mulle ihan uusia polkuja. Olen liikkunut noissa maastoissa päiväretkeillen, suunnistaen ja hiihtäen, mutta silti hauskasti maasto tuntui pääasiassa ihan uudelta ja jännältä, kun ei etukäteen tiennyt, mihin mennään. Ylä- ja alamäkiä riitti, ja perjantaina satanut ensilumi teki hommasta vielä vähän normaalia raskaampaa. Toisaalta mielummin pehmeä ja raskas lumi kuin kiinteä ja liukas!


Sunnuntaina olin suunnitellut meneväni korttelisuunnistamaan, mutta vasen lonkkani oli eri mieltä. Se vähän jumiutui Slushin parin päivän seisoskeluista, ja lauantain lenkki oli ehkä hieman liian raju juttu kevyen alkuviikon jälkeen. Kun vielä istuin lauantai-iltana kolme tuntia Orionin upottavissa penkeissä, lonkka kipeytyi aika pahasti, joten keskityin sunnuntaina rauhalliseen kävelyyn ja venyttelyyn. Slush, yhteislenkki ja sing-along-versio Sound of Musicista olivat toisaalta niin huippujuttuja, ettei lonkkavaiva pahasti harmittanut.

Millaisia mäkiä teidän viikkonne mahtui? Millaisia fiiliksiä ensilumi on tuonut?

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva, että tulit mukaan lenkille! :) Oli tosi ihanat polkujuoksut! Välillä on huikeeta mennä vaan muiden perässä, välittämättä itse reitin suunnittelusta ollenkaan... ja välillä taas on kiva johtaa letkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä lenkki hyvässä seurassa, todella! Oli hauska katsoa jälkikäteen GPS-jälkeä ja ihmetellä, että "ai tuostako me mentiin?! miten en yhtään tunnistanut maastoa!" :D

   Poista
 2. Heippa! Oli kiva tavata! :) Toivottavasti nähdään näissä merkeissä jatkossakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös, oli tosi mukava tavata! :) Uusia lenkkejä odotellessa...

   Poista